Ans van Zeeland | 15

Haps

Raadslid Ans van Zeeland

Raadslid

Commissielid Ruimte

Ans van Zeeland is getrouwd met Cas Arts en woont in Haps. Ze is als zelfstandige werkzaam in de gezondheidszorg op het gebeid van management, scholing en advies.

Ik heb in de gezondheidszorg zeer afwisselend werk. Zowel in de zorg als in het onderwijs zijn verbeteren, vernieuwen, verankeren en veranderen de dagelijkse uitdagingen, Deze uitdagingen zie ik ook terug in het maatschappelijk veld.

Voor het CDA In Brabant ben ik jarenlang actief geweest als bestuurder. Later ben ik mij gaan interesseren voor het politieke werk in de gemeente Cuijk, de Tweede Kamer en Europa. Het CDA is mijn partij! Ik voel mij thuis bij de standpunten die het CDA hanteert.

Door het zelf meedoen en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zijn wij onderdeel van de gemeenschap. Moeilijke keuzes ga ik niet uit de weg. Ik ben van mening dat wij onze inwoners niet mogen belasten met niet goed genomen besluiten en kosten. Ik ondersteun vanuit het CDA heldere keuzes in beleid en zoek daarbij naar de verbinding met verdeling van draagkracht.

In mijn vrije tijd zet ik mij in als voorzitter van Moedige Moeders Nederland met als doel het steunen van ouders met drugsverslaafde kinderen. Bovendien zet ik mij in voor zowel sociale als culturele netwerken in de regio.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.