Arjan Breijer

Oploo

Arjan Breijer is getrouwd met Monique en vader van Jeroen en woont in Oploo. Zijn werkachtergrond ligt in het basisonderwijs, waar Arjan bijna alle groepen inmiddels les heeft gegeven en ook directeur is geweest. Hij is contactpersoon voor de dorpen Oploo, Stevensbeek, Sint Agatha en Haps. Zijn beleidsinhoudelijke aandachtsvelden zijn veiligheid, onderwijs, burgerzaken en dienstverlening & sport.

“Politiek? Dat is niks voor mij! Ik houd van open en eerlijk en niet van politieke spelletjes. Tot ik merkte dat de politiek hier betekent dat je echt het verschil kan uitmaken voor mensen. Ik houd ervan om onze Land van Cuijk dorpen en wijken een stukje beter te maken. Het is heel leuk om ervoor te zorgen dat mensen geholpen worden en met plezier kunnen wonen en werken. Eerlijke politiek is op de inhoud en niet op de persoon spelen, aan politieke spelletjes doe ik niet mee… Ik ben voor openheid en transparantie naar u toe, als raad en gemeente zijn wij er immers voor u!

Het minst leuke werk van raadslid vind ik de controlerende rol. Dieper graven en het college aanspreken op behaalde resultaten en hun houding. Als het nodig is, doe ik dat ook. Onze inwoners en bedrijven verdienen een betaalbare, dienende en klantvriendelijke gemeente. Een gemeente is er voor zijn inwoners en ondernemers en niet anders om. Hier heb ik mij de afgelopen jaren hard voor gemaakt.

Thuis vind ik het leuk om lekker te klussen of juist eruit te gaan om te gaan fietsen, wandelen, een stadje te bezoeken of een pretpark op zijn tijd. Ik geniet van hard te lopen, de mooie omgeving van Land van Cuijk en zo lekker je energie kwijtraken. Ik ben heel mijn leven betrokken in verschillende verenigingen en organisaties als vrijwilliger. Bijvoorbeeld als vrijwillig zwemleraar en brandweerman en nu als bestuurslid van LVCNET zodat iedereen in Land van Cuijk een goede internetverbinding heeft, een basisbehoefte tegenwoordig! 

Ik wil de komende vier jaar ook graag werken aan een betere preventie van drugs- en alcoholproblemen in zijn algemeen en in het bijzonder voor onze  jeugd; aan een energietransitie waarbij er oog is voor betaalbare oplossingen voor iedereen; ondersteuning en ruimte aan elke vrijwilliger of vereniging die zich voor zijn omgeving wil inzetten en voldoende betaalbare woningen in elk dorp en voor elke doelgroep.”

Contactgegevens:
06 - 15 04 62 02
[email protected] 
https://www.facebook.com/arjan.breijer 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.