Corine Jeckmans

Boxmeer

Corine Jeckmans, woont in Boxmeer en is de trotse moeder van twee leuke meiden, Lisa en Tessa. Haar echtgenote is Paul waarmee ze zo’n  30 jaar is getrouwd. In haar werkzame leven werkt ze al zo’n 25 jaar in de voetverzorging. Binnen de CDA-fractie is Corine contactpersoon voor de dorpen Boxmeer en Beugen. Haar beleidsinhoudelijke aandachtsvelden zijn WMO, jeugdzorg en jeugdbeleid, welzijn en gezondheidszorg & cultuur.

“Ik ben sinds 2018 raadslid, eerst in Boxmeer en sinds 2021 in het Land van Cuijk. Mij inzetten voor kwetsbare mensen geeft mij enorm veel energie. Dat is de reden waarom ik als zorgcoördinator in de zorg werkzaam was. Helaas is dit momenteel niet mogelijk door een gecompliceerde heupblessure. Verder vind ik het heerlijk om in projectkoren te zingen, een feestje te vieren en met vrienden op pad te gaan. Ik kan met recht zeggen dat ik een echt mensen mens ben.

Mijn enthousiasme in de politiek is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Ik pas prima bij het gedachtengoed van het CDA omdat ik graag handel en meedenk vanuit de gedachte en beleving van de inwoner. Dit hoop ik de komende vier jaar nog meer uit te dragen en tot uitvoering te brengen. Het verminderen van eenzaamheid voor ouderen en jongeren en het uitdragen van positieve gezondheid zijn hierin belangrijke speerpunten.

De komende jaren zal de vergrijzing nog verder gaan toenemen. Het is belangrijk om onze  gemeente daarin ouder-proof te maken. Ook zullen meer mensen te maken krijgen met de vreselijke ziekte dementie. Ik vind het enorm belangrijk om de leefbaarheid voor deze doelgroep te vergroten. Het is een hele mooie uitdaging om te bouwen aan een prachtige gemeente Land van Cuijk waar we met ons allen een fijne woon- en werkplek hebben, voor alle leeftijden en alle doelgroepen. Daarvoor ga ik graag samen aan de slag!”

Contactgegevens:
06 41 62 10 87
[email protected] 
https://www.facebook.com/corine.jeckmans 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.