Hanneke van der Velden

Wanroij

Hanneke is getrouwd met Frank en moeder van Noortje, Guus en Maud. Ze studeerde af aan de HAN op personeelsmanagement en werkt als HR-adviseur. Hanneke is gespecialiseerd in alles rondom ziekteverzuim (zowel de juridische als de menselijke kant) en ze is meta-coach, waarbij ze collega’s helpt het beste uit zichzelf te halen. Binnen de CDA-fractie is Hanneke contactpersoon voor de dorpen Wanroij en Landhorst. Haar beleidsinhoudelijke aandachtsvelden zijn inkomensvoorziening, werk en activering, WMO en welzijn & gezondheidszorg.

“Ik ben geboren in het dorpje Zeeland, maar verhuisde in mijn eerste levensjaar naar Landhorst en groeide op de boerderij van mijn ouders op. Vanaf 2003 wonen wij in Wanroij. Als vrijwilliger draag ik een steentje bij aan de leefbaarheid van ons dorp. Ik heb diverse bestuursfuncties bij sportclubs vervuld, ben 6 jaar bestuurslid van ons gemeenschapshuis geweest en ben actief in het bestuur van de carnavalsvereniging.

Ik vind het erg fijn om met een groep mensen samen iets voor elkaar te boksen. Daarin ga ik geen discussie uit de weg. Ik houd van feiten en de ‘grote lijnen’ en kan daarin ook heel duidelijk zijn. Een goed gesprek betekent voor mij dat je met respect met elkaar praat, regelmatig ook met elkaar kunt lachen en dat aan het einde van de rit een besluit is genomen waarmee er verder gewerkt kan worden.

Ik draag het CDA een warm hart toe, omdat ik mij herken in de normen en waarden van de partij. Samen met een sterk team kunnen wij mooie dingen realiseren in onze nieuwe gemeente Land van Cuijk. Ik kijk hiernaar uit!

Contactgegevens:
06 12 52 61 70
[email protected] 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013900084133 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.