Maarten van Gemert

Mill

Maarten van Gemert, is getrouwd met Annemiek, en vader van drie dochters. Zijn hele leven is hij al woonachtig in Mill, volgens Maarten een van de gezelligste en actiefste dorpen in het Land van Cuijk. Binnen de CDA-fractie is Maarten contactpersoon voor de dorpen Mill, Langenboom en Grave. Zijn beleidsinhoudelijke aandachtsvelden zijn burgerzaken en dienstverlening, bestuur, leefbaarheid & werk en activering.

Ik heb altijd veel gesport (voetbal, volleybal, hardlopen), maar ben daar sinds een operatie aan mijn knie helaas wat in beperkt. Ik wandel nu veel meer om het lekkere eten dat mijn echtgenote me regelmatig voorzet, te verteren. Daarnaast ben ik grote fan van vele soorten speciaalbier, dat ik graag drink met vrienden, bij voorkeur in een gezellige kroeg. Dus in coronatijd is het in dat opzicht wel even ‘afzien’.

Tot een paar jaar geleden ben ik ook actief geweest in bestuursfuncties, waaronder elf jaar als voorzitter van volleybalvereniging Apollo Mill. Op dit moment echter richt ik me, naast mijn werk, volledig op mijn rol als volksvertegenwoordiger. Ook ben ik graag op pad om inwoners en bedrijven bij te staan als het gaat om gemeentelijke aangelegenheden. Dat komt ook mooi overeen met mijn werk bij mijn werkgever, de gemeente Maashorst. Daar begeleid ik ook initiatieven en probeer ik een verbinding te maken tussen de zoekende inwoner en de gemeentelijke organisatie. In deze prachtige gemeente ben ik ook adviseur over ruimtelijke plannen. Er gebeurt veel in Maashorst, mooi om daarin een steentje te mogen bijdragen.

Contactgegevens:
06 12 91 58 79
[email protected] 
https://www.facebook.com/maarten.vangemert.3 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.