Peter Kempen | 21

Escharen

Peter Kempen

Senior Adviseur Bouw en Infra

Peter Kempen is 57 jaar en woont in Escharen, is getrouwd en heeft twee kinderen van 20+. Hij is werkzaamheden als Senior Adviseur bij een bedrijf dat werkzaam is in de bouw en infra en gespecialiseerd is in civiel, technische milieutechnische en ontwikkelingsvragen voor de openbare ruimte. Ook is hij directeur van vestigingen in Duitsland.

Naast mijn drukke baan en vele hobby's vindt ik het belangrijk om mij ook maatschappelijk in te zetten. Nu is dat in een dorp als Escharen erg makkelijk. Het is een actief dorp waar gelukkig de laatste jaren weer gebouwd wordt en meer jongeren komen wonen. In ons dorp ben ik op dit moment voorzitter van Stichting beheer 't Dorpshuus Escharen en bestuurslid van Muziekvereniging Eendracht. Buiten het dorp ben ik al geruime tijd voorzitter van de Stichting Herculesramp 1996. Bij deze ramp is in 1996 mijn broer Mark omgekomen.

Hobby's die ik heb: Hobby boer zijn, wandelen, met de camper er op uit trekken, oldtimers opknappen (en rijden), klussen en af ​​en toe achter de bar in ons Dorpshuus.  

Waarom wil ik betrokken zijn bij het CDA in het Land van Cuijk?

Ik denk aan het CDA met haar bestuurlijke ervaring straks een partij is die structuur en verband kan geven aan "Land van Cuijk. Het CDA is een partij die meer dan andere partijen oog heeft voor kleinere kernen zoals Escharen. Het lijkt me een mooie uitdaging om de lokale wensen en verlangens van Escharen door te laten klinken bij onze nieuwe Gemeenteraad en het Gemeentebestuur.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.