Twan Stiphout

Boxmeer

Twan Stiphout is getrouwd met Lonneke en vader van drie meiden. In zijn dagelijks leven werkt hij als zelfstandig ondernemer in de agrarische sector. Sinds begin 2002 is Twan als raadslid politiek betrokken. Gestart in  de gemeente Boxmeer bij de politieke partij BB’86 (Boxmeers Belang ’86) en sinds 2009 actief bij het CDA. Twan is contactpersoon voor de dorpen Boxmeer, Oeffelt en Sambeek. Zijn beleidsinhoudelijke aandachtsvelden zijn de ruimtelijke ordening van het buitengebied, riolering, financiën en afval.

“Als raadslid ben ik op zoek naar manieren om invloed op onze leefomgeving uit te oefenen. Met deze uitgangspunten zet ik mij in voor een mooie en gezonde gemeente die blijft streven naar vooruitgang. Met oog voor de medemens en hart voor het verenigingsleven. Ik ben oplossingsgericht, “verbinden en de schouders er onder zetten” zijn kernwoorden die bij mij passen. Mijn moto is daarom ‘Denken, Durven, Doen!’

Als ondernemer blijf ik me graag hard maken voor de belangen van zowel de kleine als grote ondernemers (werkgelegenheid en voldoende stageplekken). Onze verenigingen moeten gesteund blijven en daar waar het kan hen extra helpen (energiekosten omlaag en geen OZB voor verenigingsgebouwen). Naar mijn mening is professionele zorg voor degenen die dat nodig hebben een must (zorgloket en wooncoach).

Contactgegevens:
06 22 45 27 28
[email protected] 
https://www.facebook.com/twan.stiphout 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.