Thijs van de Laar

Mijn naam is Thijs van de Laar. Ik ben 24 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders en twee broers aan de Amer in Someren.

In het dagelijks leven ben ik student. Ik ben bezig met mijn masteropleiding Biomedical Engineering aan de TU Eindhoven. Ons vakgebied houdt zich bezig met het zoeken van technische oplossingen voor medische problemen, iets wat prima aansluit bij onze technologieregio Brainport. Naast mijn studie werk ik op zaterdag bij Wim Peters kwekerijen en doordeweeks werk ik veelal bij het bedrijf van mijn ouders: Van de Laar Fijnmetaaltechniek.

Ieder weekend ben ik te vinden bij SV Someren, waar ik als speler van het 14e elftal actief ben. Ook drink ik graag een pilsje, vind ik het leuk om met vrienden uit te gaan en ga ik graag een stukje hardlopen.

Ik ben een nieuwe naam in de lokale politiek en wil vooral de jeugd binnen onze gemeente vertegenwoordigen. Dingen die ik belangrijk vind:

  • Genoeg en gezellige horecagelegenheden voor de jeugd in alle dorpskernen. Daarmee houd je een kern levendig.
  • Voldoende aanbod aan starterswoningen, waarbij iedereen gelijke kansen heeft op een woning.
  • Het stimuleren van evenementen binnen onze gemeente. Dat heeft een aanzuigende werking, óók op mensen buiten onze gemeente.
  • Vertegenwoordiging van jeugd binnen de politiek. De jeugd weet namelijk zelf het beste wat voor hen belangrijk is.

Met het CDA wil ik mij graag inzetten voor bovenstaande punten. Ik ben ervan overtuigd dat je door samen te werken het meeste kunt bereiken!

Mocht je vragen hebben? Stuur me dan gerust een e-mail.

Thijs van de Laar

thijs.vd.laar@live.nl
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.