CDA Vught

Jan van Iersel

Raadslid

Jan van Iersel, agrariër in het mooie Helvoirt. Ik ben 57 jaar en mijn hobby's zijn voetballen en wielrennen. Ik voetbal bij de veteranen in Helvoirt en ik hoop volgend jaar voor de Alpe d'Huzes te gaan fietsen.

Door mijn jarenlange bestuurlijke activiteiten weet ik wat er speelt in Helvoirt . Door mijn inzet als raadslid is er een kunstgrasveld en LED verlichting  bij de vv Helvoirt gekomen. Door mijn inzet is er ook een VAB beleid gekomen en is dit geïntegreerd in het bestemmingsplan buitengebied. Ook het geurbeleid voor de melkveehouderij is aangepast.

Voor de komende periode wil ik me inzetten om de Helvoirtse  belangen in onze nieuwe gemeente te behartigen

Tevens wil ik me inzetten voor alle ondernemers in onze gemeente, en specifiek voor de ondernemers in het buitengebied.  Daarnaast wil ik me inzetten voor een duurzaam buitengebied waarin agrarische ondernemers hun brood kunnen verdienen, waarin gerecreëerd  kan worden en mensen kunnen genieten van onze mooie omgeving. Het VAB beleid wat er nu in Helvoirt is zou de basis moeten zijn voor de nieuwe omgevingswet in de gemeente Vught.

Daarnaast wil ik gaan voor een nieuwe accommodatie bij de vv Helvoirt en zorgen voor definitieve huisvesting van de harmonie.

Jan van Iersel

[email protected]

06 - 22 41  24 40

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.