CDA Vught

Rutger Jans

Fractieleider

Ik ben Rutger Jans, geboren Brabander (1959, Boekel), woon in Vught en getrouwd met Maaike. Samen hebben we drie kinderen. Na eerst bij het Ministerie van Financiën (Inspectie Rijksfinanciën) te hebben gewerkt, ben ik begin jaren negentig in het bedrijfsleven gaan werken.

In 2018 ben ik burgerraadslid geworden, en nu dus lijsttrekker. Ik ben erg geïnteresseerd in het openbaar bestuur geraakt. Door mijn studie (economie en openbare financiën ) en familieachtergrond. Mijn grootvader was burgemeester, mijn vader was burgemeester en twee van zijn broers gemeentesecretaris. Je kunt wel zeggen dat ik “ in het openbaar bestuur”  ben opgegroeid. Daardoor heb ik vanzelf grote belangstelling gekregen voor economie en politiek. Ook ben ik als bestuurder maatschappelijk actief, waaronder bij de Vincentius vereniging in Vught..

In mijn vrije tijd tennis ik wekelijks met een aantal vrienden, speel zo nu en dan een toernooi, kijk ik graag naar Studiosport met mijn jongste dochter en luister  ik graag naar muziek.

Voor het CDA staat het belang van onze inwoners voorop, wij willen het beste bereiken voor Helvoirt, Cromvoirt en Vught. Door gewetensvol ons politieke werk te doen, in dialoog met de andere partijen. Want democratie heeft meer te maken met het luisteren naar de minderheid, dan het doordrukken van de meerderheid. 

Rutger Jans

U kunt mij bereiken via: 
email  [email protected]

Mob 06 – 10 48 51 29

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.