Martijn van Leeuwen, commissielid

kandidaat,

CDA Castricum kandidatenlijst 2022, nr 2

Martijn van Leeuwen, Bakkum

Mijn naam is Martijn van Leeuwen. Ik woon sinds 2017 in Bakkum, samen met mijn vrouw en twee jonge kinderen. We komen oorspronkelijk uit Castricum, zijn er opgegroeid en kennen de omgeving goed. Na een periode in de stad te hebben gewoond, zijn we heel blij om terug te keren op een plek in de nieuwbouw op het terrein van Dijk en Duin.

Sinds 2018 ben ik als raadslid actief. Ik houd mij onder andere bezig met onderwijs, recreatie & toerisme (hier valt ons mooie strand ook onder) en de lokale economie. Sport en bewegen is ook één van mijn dossiers. Goed voor jezelf zorgen om ook goed voor elkaar te kunnen zorgen is dan het credo. Voldoende bewegen het middel. Dat is niet voor iedereen logisch en/of bereikbaar. Waar we een goede gezondheid met elkaar hoog aanslaan, zeker in Corona-tijd, wil ik bewegen graag voor meer mensen leuk maken en ze de kans geven om mee te doen.

Zelf loop ik hard en fiets ik graag. Ik ben dan ook veel te vinden in ons prachtige duingebied. Treffen we elkaar? Haak aan!
Ik vertel je dan graag over al die mooie plannen voor ons strandgebied. Met die korte lijnen van het CDA met andere overheden zoals het waterschap en de provincie zorgen we ervoor dat die plannen ook haalbaar zijn. Ook op het gebied van onderwijshuisvesting gaat veel gebeuren. De afgelopen periode heeft Castricum 1 nieuwe school opgeleverd, de komende periode moeten er eigentijdse gebouwen komen. We hebben ondernemende scholen in Castricum, wat goed is, maar daarop doorpakken lukt nog niet erg.

Genoeg stof voor een goede duurloop in ieder geval. Op een andere manier contact zoeken, kan natuurlijk ook: [email protected].

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.