Martijn van Leeuwen

Commissielid

Martijn van Leeuwen, Bakkum

Mijn naam is Martijn van Leeuwen. Ik woon sinds 2017 in Bakkum, samen met mijn vrouw en twee kinderen. Mijn vrouw en ik komen oorspronkelijk uit Castricum, zijn er opgegroeid en kennen de omgeving goed. Na een periode in de stad te hebben gewoond, zijn we heel blij om terug te keren op een plek in de nieuwbouw op het terrein van Dijk en Duin.

Sinds 2018 ben ik voor het CDA Castricum actief. Ik houd mij onder andere bezig met onderwijs, recreatie & toerisme (hier valt ook ons mooie strand onder) en de lokale economie. Sport en bewegen is ook één van mijn dossiers. Goed voor jezelf zorgen om ook goed voor elkaar te kunnen zorgen is dan het credo. Voldoende bewegen het middel. Dat is niet voor iedereen logisch en/of bereikbaar. Waar we een goede gezondheid met elkaar hoog aanslaan, wil ik bewegen graag voor meer mensen leuk maken en ze de kans geven om mee te doen.

Zelf loop ik hard en fiets ik graag. Je vindt me dan ook vaak in ons prachtige duingebied. Wat een genot om vanuit huis in korte tijd, midden in de natuur, je sport te kunnen beoefenen. Treffen we elkaar? Loop of fiets gezellig mee!

Wilt u in contact komen met Martijn: [email protected].

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.