Patty Laan-Olij

Fractielid

Patty woont in Nieuwe Niedorp en is nummer 6 op de kandidatenlijst. 

'Ik sta op de kandidatenlijst van het CDA Hollands Kroon, omdat ik graag meewerk aan een gemeente waar we samen zorgen voor een gemeente waar iedereen zich thuis voelt. Een gemeente waar initiatieven van bewoners en ondernemers, die voor de lange termijn goed zijn voor onze woonomgeving, worden gewaardeerd en die verder gaat dan alleen het individuele belang

Ik ben Patty Laan, getrouwd met Ivar en een trotse moeder van een dochter, Zosja en een zoon, Storm. Nadat wij eerst aantal jaren aan de rand van Hollands Kroon hebben gewoond. Wonen wij nu alweer 12 jaar met heel veel plezier aan de Langereis in Nieuwe Niedorp.

Als directeur van de Faunabeheereenheid Noord-Holland en als zelfstandig adviseur ruimtelijke ordening voor het MKB, voel ik mij als een vis in het water. In het oplossen van problemen en het makkelijker maken van alledaagse dingen vind ik een uitdaging.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn handen bezig door het bouwen en verbouwen van ons huis.  Daarnaast ben ik actief in de paardensport. Beiden een prachtige liefhebberij waar ik heel veel plezier en ontspanning uit haal. Ik ben voorzitter van Paardensportvereniging Bucephalus. Dit is een vereniging van mensen die (van) paarden houden en die elkaar ontmoeten tijdens de trainingen, clinics, het vrij-rijden, op wedstrijden of andere activiteiten.

Ik voel mij thuis bij het CDA Hollands Kroon als middenpartij die zorgt voor stabiliteit bij het besturen van een gemeente. Het gesprek over normen en waarden, denken over de korte maar vooral lange termijneffecten, het afwegen van het individuele belang versus het maatschappelijke belang staan altijd hoog op de agenda van het CDA, dat spreekt mij aan.'

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.