Els van den Bosch

Fractievoorzitter

Els van den Bosch-Swagerman, raadslid en lid van de commissie Samenleving.

Sinds 1990 ben ik al lid van het CDA. Ik voel me er thuis en op mijn plaats. De kracht van het CDA zit hem in 'samen kunnen we meer' en 'niet de overheid, maar de samenleving'. Het CDA kiest voor de menselijke maat en zoekt altijd naar draagvlak. 

In de gemeente Andijk ben ik gemeenteraadslid geweest van 2000 tot 2005. In 2014 ben ik opnieuw verkozen in de gemeenteraad, in de gemeente Medemblik. In 2018 ben ik herkozen. Van 2014-2018 was ik lid van de commissie Samenleving. Per 2018 ben ik lid van de commissie Ruimte en tevens vice-fractievoorzitter.

Ik vind het waardevol dat je als volksvertegenwoordiger goed op de hoogte bent en blijft van wat er onder de mensen leeft. Doordat ik actief en betrokken ben geweest in allerlei organisaties in het lokaal bestuur, sportorganisatie, zorgmanagement en schoolbestuur heb ik een breed netwerk opgebouwd en veel kennis opgedaan. Dit komt mij goed van pas in mijn werk als gemeenteraadslid. 

Ik heb het goed naar mijn zin in de gemeenteraad. Volksvertegenwoordiger zijn is een eervolle baan die je namens de mensen mag vervullen. Het draait niet om jezelf. Mijn uitgangspunt is dat ik genomen besluiten moet kunnen uitleggen aan iedereen: de buurman, mijn moeder, ondernemers en jongeren in mijn omgeving. Daarnaast ervaar ik de signaalfunctie en de positie als wegwijzer als waardevol. 

Ik woon in Andijk aan de Westfriese Omringdijk en heb samen met mijn echtgenoot Hans drie opgroeiende zonen. 

Wilt u meer van mij weten of iets aan mij vragen?

Bel of mail me dan gerust. Ook ben ik te vinden op twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Els van den Bosch

0228 593310

0657167925

[email protected]

 

@Evdbosch66

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.