Saskia Schouten-Spijkerman

Raadslid

Mijn naam is Saskia Schouten - Spijkerman. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn man Adri en drie kinderen op een boerderij in Nibbixwoud. Wij hebben een melkveehouderij met koeien en schapen.

Ik heb 10 jaar als leerkracht gewerkt op het speciaal Basis onderwijs in Hoorn. Een school voor kinderen met leer- en gedragsproblemen. Na acht jaar lang lid te zijn geweest van de dorpsraad van Nibbixwoud kwam voor mij de volgende stap. Ik ben gevraagd om mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier heb ik ‘ja’ opgezegd. Ik wilde graag deze nieuwe uitdaging aangaan en dat is gelukt! Ik heb genoeg stemmen gekregen voor een plekje in de raad. Hier ben ik ontzettend blij mee.

Het CDA is een partij die bij mij past. De partij staat voor een samenleving waarin iedereen meedoet, waar iedereen zijn talenten inzet. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor de ander. Het CDA is een volkspartij met heldere standpunten. Wij maken met elkaar de samenleving en de politiek moet daarbij een ondersteunende rol hebben.

Nu ik ben gekozen als raadslid wil ik mijn steentje bijdragen. Inwoners vertegenwoordigen en opkomen voor hun belangen zie ik als een taak waar ik voor wil gaan! Dus mocht u vragen of opmerkingen hebben, bel (06 23764605) of mail (saskia.schouten@raadmedemblik.nl) gerust. Ik hoor het graag van u.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.