Jack Zwarthoed

Na 35 jaar als zakelijk accountmanager werkzaam te zijn geweest bij verschillende financiële instellingen, ben ik in 2014 gestart als ondernemer in de zakelijke dienst  verlening. Sinds begin 2021 hebben wij naast onze vestiging in Heerhugowaard een tweede vestiging in Wognum.
Naast mijn zakelijke activiteiten ben ik al meer dan 25 jaar actief als vrijwilliger bij FC Uitgeest en in het verleden bij de KNVB, de zwembond  en de zwemvereniging van mijn dochter. Sinds 2014 zit ik namens het CDA in de Raad, en in de periode van 2016 t/m 2018 als wethouder in het college.
In de afgelopen jaren heb ik op een constructieve manier geprobeerd samen te werken met alle partijen in de Raad, hetgeen ik wil blijven doen. De uitdagingen voor Uitgeest blijven fors, met name op het gebied van de leefomgeving van onze inwoners. Voldoende beschikbare woningen is hiervoor essentieel, en vormt een speerpunt van ons programma.
Ik zal mij er voor blijven inzetten de overlast van vliegtuigen, treinen en autoverkeer niet verder te laten toenemen en waar het kan zelfs te verminderen. Uitgeest moet een mooi en veilig dorp blijven voor onze inwoners, onze ondernemers en de talrijke verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.