Judie Kloosterman

Als geboren Uitgeester wil ik mij ook de komende vier jaar als CDA’er weer inzetten voor Uitgeest. De partij waarbij ik mij door de warme mensen thuis voel, ik geloof in de kernwaarden en ik hier lid van kan zijn ongeacht mijn geloof. Het CDA staat voor liefde en omzien naar elkaar, door solidariteit, gespreide verantwoordelijkheid, maar ook rentmeesterschap. Waarden die in tijden van crisis en tweedeling van de samenleving nog belangrijker zijn dan ooit. Ik heb twee kleine jongens en wil ook dat we de wereld goed voor hun achterlaten en met een goed gevoel aan hun kinderen kunnen doorgeven. Dit begint voor mij bij Uitgeest, een dorp naar mijn hart.

Wie ben ik?

Ik ben 38 jaar en moeder van twee prachtige jongens van vier en twee jaar. Ik ben geboren op de Achterloet, daarna heb ik in de Koog en op de Waldijk gewoond en op dit moment ben ik woonachtig op de Melksuiker. Qua achtergrond ben ik jurist en op dit moment werk ik als projectmanager bij de gemeente Heemskerk. Wat mijn politieke ervaring betreft draai ik al bijna acht jaar mee in de Uitgeester politiek, vijf jaar als raadslid en drie jaar als wethouder.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Een kritische blik, kennis van zaken, maar vooral ook op zoek naar verbinding en het komen tot oplossingen. (Vergunnings)Procedures versnellen, projecten eerder van de grond krijgen en Uitgeest groen, veilig en levendig houden. Dit alles in samenwerking met de andere partijen en de inwoners van Uitgeest.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.