Jean-Paul Timmers

Commissielid

Mijn naam is Jean-Paul Timmers en ik voel me vereerd om als commissielid van het CDA mijn bijdrage te kunnen leveren aan onze gemeente. Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in het mooie Maarsbergen, een plek die we met trots ons thuis noemen.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft een bijzondere plek in mijn hart. De diversiteit van de dorpen, elk met hun eigen unieke karakter en geschiedenis, is iets waar ik enorm van geniet. Van de levendige gemeenschappen tot de rustige natuurlijke omgeving, onze gemeente heeft zoveel te bieden.

Als commissielid wil ik mij inzetten voor de ontwikkeling van onze dorpen. Ik geloof dat het belangrijk is om te streven naar een evenwichtige groei, waarbij we de unieke identiteit van elk dorp behouden. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het behoud van onze natuurlijke schatten. De prachtige bossen, heide en landerijen dragen bij aan de kwaliteit van leven van onze inwoners en verdienen onze bescherming.
Mijn achtergrond bij Defensie heeft mij gevormd tot wie ik ben. Als voormalig militair en nu als burger bij Defensie heb ik geleerd over discipline, samenwerking en toewijding. De aanwezigheid van belangrijke militaire instellingen in onze gemeente, zoals het Militair Revalidatie Centrum en de Marinierskazerne, benadrukt het belang van onze steun aan veteranen en actieve militairen.

Ik geloof dat mijn ervaring en betrokkenheid een waardevolle aanvulling zullen zijn op de fractie. Samen met de fractie hoop ik te kunnen bijdragen aan een gemeente waarin het goed leven is voor iedereen. Elke kleine stap die we zetten in de richting van een betere gemeenschap is een stap in de goede richting. Ik kijk ernaar uit om met u allen samen te werken aan een mooie toekomst voor onze gemeente.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.