Iozefina Paulet

Nr. 8

Mijn naam is Iozefina Werle, 33 jaar oud en ik heb de eer om op plek 8 op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen te staan. Ik woon in Woerden, in de Bloemen- en Bomenwijk samen met mijn man, hond en baby. Tien jaar geleden ben ik voor de liefde, mijn huidige man en vader van mijn kind, uit Roemenië naar Nederland gekomen. De eerste 7 jaar heb ik in Groningen doorgebracht waar ik Europees en Internationaal recht, met een specialisatie in Energierecht heb gestudeerd. In 2017 zijn wij naar Woerden verhuisd en sinds 2018 ben ik bij Intratuin als business analist werkzaam. Naast mijn werk ben ik bestuurslid van de Schaakbond en elke dinsdag avond geef ik schaakles aan kinderen op de schaakclub in Woerden. Zoals je kan voorstellen is schaken mijn grootste hobby maar daarnaast hou ik van sporten, body combat voornamelijk, wandelen in natuur en lezen met een lekkere kopje koffie ernaast.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Van jongs af aan houdt politiek me bezig. Tijdens mijn studie in Groningen ben ik in aanraking gekomen met de gedachtegoed van de christen democratie en het CDA. Problemen oplossen vanuit kernwaarden zoals rentmeesterschap, solidariteit, publieke gerichtheid en gespreide verantwoordelijkheid spreken me zeer aan. Met deze kernwaarden in mijn hart en met mijn achtergrond in sport (schaken), energierecht en business analist wil ik me inzetten voor een beter Woerden.

Ik zet mij in voor...

Door mijn achtergrond in sport weet ik hoe belangrijk is het beoefenen van een sportieve activiteit voor de sociale cohesie en sociale contacten, integratie en gezondheid. Echter is de stap naar een sportclub voor bepaalde groepen heel groot. Ik zou graag me willen inzetten om de bijpassende sport activiteiten dichterbij die groepen te brengen. Daarnaast ligt cultuur na aan mijn hart. Daarom zou ik me graag voor een grote aanbod aan culturele activiteiten willen inzetten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.