Ivo van der Tol

Nr. 10

Ik ben Ivo van der Tol, 17 jaar oud en de nummer 10 op de kandidatenlijst van het CDA Woerden. Molenvliet is al 16 jaar de wijk waar ik woon met mijn ouders en twee zusjes. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar van het gymnasium op het Antoniuscollege Gouda. Daarnaast doe ik aan wedstrijdzwemmen bij ZPC Woerden en werk ik op de bakkerij bij de Jumbo in Molenvlietbrink.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Het CDA wordt vaak gezien als een partij van oude mensen; maar dat is het helemaal niet. Op de kieslijst van het CDA Woerden staan mensen van alle leeftijden en samen met hen wil ik verder bouwen aan de gemeente Woerden. Ik denk dat ik me met een frisse blik en enthousiasme kan inzetten in de gemeenteraad.

Ik zet me in voor...

Van alle belangrijke thema's die spelen bij deze verkiezingen zijn er twee die ik extra belangrijk vind; wonen en duurzaamheid. Helaas wordt het ook in de gemeente Woerden steeds lastiger om een betaalbaar huur- of koophuis te vinden. Ik wil graag werken aan oplossingen zodat iedereen, en in het bijzonder starters, weer een huis kan vinden in onze mooie gemeente. Naast wonen speelt ook duurzaamheid deze verkiezingen een belangrijke rol. Het is belangrijk dat we werken aan de opwek van duurzame energie maar ook dat we onze wijken verduurzamen door genoeg groenruimte te realiseren en voorzieningen te verbeteren. Ik wil Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld graag verder helpen op de goede weg bij deze belangrijke thema's!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.