Hans Kol

burgerraadslid, kandidaat

 

Ik ben Hans Kol en wil mij graag aan U voorstellen,

Ik ben geboren en getogen in Haarlem. Na mijn studie Technische Aardwetenschappen in Delft ben ik gaan werken bij een internationale olie en gas maatschappij en heb ik op veel verschillende plaatsen in de wereld gewoond en gewerkt.  Inmiddels heb ik de olie industrie al weer sinds een aantal jaar verruild voor hernieuwbare energie sector.

12 jaar geleden zijn Angelique en ik bij een zoektocht, naar een huis aan het water, in Roelofarendsveen direct aan de Braassem beland. Wij zijn enthousiaste zeilers en voelen ons ondertussen helemaal thuis in Kaag en Braassem.

Ik ben zeer geïnteresseerd in de landelijke politiek en al heel lang lid van het CDA. Het CDA is voor mij de brede midden partij waar oog is voor het belang van iedereen in de maatschappij.  Met een maximum aan individuele vrijheid. Sociaal maar niet socialistisch!

Het lokale bestuur staat voor een grote uitdaging m.b.t tot de energie transitie. Daar wil ik graag met mijn uitgebreide kennis en ervaring met de energie voorziening aan bijdragen. Ik ben ook al energie coach en kom bij veel mensen thuis om advies te geven voor verduurzaming van de woning beslissingen te nemen.

Ik ga me waar mogelijk natuurlijk ook inzetten voor de belangen van de watersport in onze mooie watersport gemeente

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.