Hen van der Meer

kandidaat

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Hen van der meer. Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw hebben wij twee dochters en twee kleinkinderen. Ik ben DGA van PN van der Meer BV. Een kleinschalige bloemenkwekerij met niche producten in Roelofarendsveen.

Al eerder ben ik lid geweest van het CDA en heb toen actief mee vergaderd. Omdat ik met John Hoogenboom in 2005 de cabaret groep Wakker Alkemade opgericht had besloot ik toen om mijn burgerlidmaatschap voor het CDA neer te leggen. Wel bleef ik nog een aantal jaren in het bestuur van het CDA actief. Binnen mijn bedrijf zijn er de laatste jaren enkele veranderingen doorgevoerd wat veel aandacht vroeg en ben ik op de achtergrond de politiek altijd blijven volgen.

Nu we voor nieuwe gemeenteraadsverkiezingen staan ben ik weer benaderd door het CDA of ik mij verkiesbaar wil stellen bij de komende verkiezingen van 16 maart. Na er even over nagedacht te hebben heb ik ja gezegd. Ook al weet ik dat je het voor een ieder niet altijd goed kan doen. Maar ik vind wel dat een bijdrage leveren aan het gezamenlijk belang van onze gemeente een mooie uitdaging is.

Ik wil de hoop dan ook uitspreken dat een ieder die kan en wil zijn stem uit gaat brengen op 16 maart.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.