Oscar van Leijden

Burgerraadslid

Ik ben Oscar van Leijden, 23 jaar, woonachtig in Hoogmade en ga binnenkort verhuizen naar een ander huis in Hoogmade (waar ik ontzettend blij mee ben).

Ik ben zelf zeer actief in het verenigingsleven van Hoogmade; Voetbal, muziek, feesten etc. In het dagelijks leven ben ik actief als uitvoerder bij een infrabedrijf uit Leiden. Hier ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van verschillende kleine tot middelgrote projecten.

Veel mensen vragen aan mij waarom ga je in de politiek, je moet toch feesten en gek doen. Echter vind ik belangrijk dat, zeker als jongere, er iemand is naar wie ze kunnen gaan als ze vragen hebben. Verder is het voor mij belangrijk dat wanneer je iets wilt bereiken dat je er ook wat mee gaat doen en niet stil thuis gaat zitten mopperen met de gedachten "waarom gebeurt er niks".

Ik hoop in de politiek een stem te kunnen zijn voor allerlei jongeren en natuurlijk ook andere mensen die gewoon toe zijn aan

nieuwe frisse gedachten in de gemeentelijke politiek.

Ik maak me hard voor betaalbare woningen zeker in de kleine kernen, lokale ondernemers en de verschillende verenigingen die onze gemeente rijk is.

Oscar Kaagenbraassem Dagblad Heerlijkheid Hoogmade Flippofeest Hoogmade

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.