Ron van Duffelen

Fractievoorzitter

Ik ben Ron van Duffelen, getrouwd met Baukje en samen zijn wij trotse ouders van drie dochters. Ik woon in Leidschendam. Na eerst een aantal jaar in Prinsenhof te hebben gewoond, wonen we sinds kort een stukje verderop in de Zijde. In het dagelijks leven werk ik als strategisch adviseur juridische zaken bij het COA.

Ik beschouw het als een uitdaging een bijdrage te leveren aan een samenleving die het vizier richt op de toekomst en het verleden achter zich laat. Ik ben geïnteresseerd in een samenleving die mensen bindt en verbindt en niemand uitsluit.

Ik sta voor een samenleving waarin de instituties van onze democratische rechtsstaat worden gewaardeerd en gerespecteerd. Voor onze gemeente betekent dit dat besluiten van de gemeenteraad transparant, zorgvuldig en gemotiveerd tot stand komen, waarvoor draagvlak is gecreëerd, maar waarin politici ook vooruit durven te lopen en met overtuiging inwoners mee kunnen nemen op weg naar de toekomst. Ik wil bereiken dat we trots zijn op onze gemeente, wederzijds respect ons drijft en dat Voorburg, Leidschendam en Stompwijk schoon, veilig en bereikbaar zijn.

Contact gevenens: 


Email: rvduffelen@leidschendam-voorburg.nl

Telefoonnummer: 06-42801072

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.