Pien Meppelink

Raadslid | Moordrecht
Wie? Pien Meppelink
Woont in: Moordrecht
Met: Jeroen en kinderen Guus en Josefien
Geboren: 21 oktober 1980 te Den Haag
Werk: Zzp-er in de commerciële fotografie. Reist de wereld over voor opdrachtgevers en staat regelmatig in de fotostudio.
Drinkt haar koffie: Zwart
Huisdieren: konijnen Ramses en Berend
Sport: Boxingbag
Houdt van: tuinieren, sleutelen aan en rijden op haar oude motorfietsen, uitwaaien met het gezin op het strand en een potje darten in de kroeg.
Wist je dat: Pien op een woonboot woont en een oldtimer bromfiets in de woonkamer heeft staan.

Kritiek hebben is goed, maar neem dan ook de verantwoordelijkheid en zet je in om er iets aan te veranderen. Met mijn man en onze twee kinderen woon ik in het mooie Moordrecht. De afgelopen jaren ben ik regelmatig als betrokken burger met de gemeente in contact geweest, waarbij ik mij zeker niet altijd gehoord voelde. CDA Zuidplas heeft mij laten ervaren dat het anders kan.

Ik wil mij dan ook graag als gemeenteraadslid voor het CDA in zetten om de kloof tussen burgers en de gemeentelijke politiek verder te verkleinen, door op gelijkwaardige voet met inwoners in gesprek te gaan en hun zorgen, wensen en ideeën te uiten in de raadszaal. Bij het CDA voel ik mij al een vis in het water! Ik weet zeker dat we een sterk en gepassioneerd team vormen met verschillende expertises, overtuigingen en achtergronden maar wel met hetzelfde doel: Politiek verbinden en samenwerken met de mensen om wie het echt gaat!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.