Word lid van CDAV!

Vrouwen die lid zijn van het CDA kunnen gratis lid worden van CDA Vrouwen. Je kunt je heel simpel aanmelden door het formulier  in de blauwe strook onder aan deze pagina in te vullen.

Als je al lid bent van CDA Vrouwen, kun je jouw inschrijving aanpassen door hetzelfde formulier in te vullen. Wij hebben dan meer zicht op jouw wensen en kunnen daardoor meer voor jou betekenen. Je kunt ons ook een mailtje met jouw ideeën, wensen en ambities  (en je cv) sturen via [email protected], dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben je nog geen lid van het CDA?

Dan kun je je hier aanmelden voor het reguliere CDA lidmaatschap (€ 82,00 per jaar). Nieuwe leden kunnen het eerste jaar kennismaken met het CDA voor een gereduceerd tarief van slechts € 19,95.

Doneer

Met jouw steun kan CDA Vrouwen zich blijven inzetten om onze idealen om te zetten in daden. Elk bedrag is welkom.

Je kunt je bijdrage aan het CDAV overmaken door een bedrag te storten op NL53INGB0000137000 (BIC-code: INGBNL2A) ten name van Centrale Verreken Kas CDA te Den Haag onder vermelding van “Donatie CDAV”.

Aan donaties aan het CDAV kan geen enkel recht worden ontleend.

Giften aftrekbaar
Het CDAV beschikt over een ANBI-verklaring (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling). Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Dit betekent dat vrijwillige bijdragen door de Belastingdienst worden aangemerkt als gift. Bijdragen zijn daardoor belastingaftrekbaar, dat het fiscaal aantrekkelijk maakt om een bijdrage te doen.

Contactgegevens

Ons fysieke postadres is hetzelfde als dat van het CDA Partijbureau, maar we hebben wel een eigen e-mailadres:

CDA Partijbureau
t.a.v. CDA Vrouwen
Buitenom 18
2512 XA Den Haag
[email protected]

Contact

Schrijf je hier gratis in voor CDA Vrouwen

CDAV aanmeldformulier
Doel inschrijving:*
Wat verwacht je van het CDAV-lidmaatschap?

* Verplicht veld

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.