CDA Dantumadiel

CDA Dantumadiel: Mei-inoar foarút
Mei-inoar foarút
Lijsttrekker Jan Jitse Visser
Romte foar it plattelân
Zorg dichtbij voor de kwetsbaren
NLD-20051109-SPIJKENISSE.Mantelzorg, mantelzorgers zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid..Mw Lemmens zorgt voor haar man die 2 herseninfarcten heft gehad..ANP FOTO/LEX VAN LIESHOUT
Werk in de regio voor het mkb en de zzp'er
Mear mienskip Yn de doarpen

Mei-inoar foarút

Welkom bij CDA Dantumadiel. Een lokaal betrokken volkspartij die staat in een christendemocratische traditie en er voor iedereen wil zijn. De Bijbelse boodschap is voor ons inspiratiebron in het politiek handelen. Wij geloven in een Dantumadiel waar we met elkaar de schouders er onder zetten. Een 'mienskip' van mensen die betrokken zijn bij hun eigen gezin en familie, hun eigen buurt of dorp, hun eigen sportclub of vereniging en hun eigen bedrijf of organisatie. Een Dantumadiel waar we omzien naar elkaar, verder kijken dan onze eigen schaduw en samen stappen vooruit willen zetten. Een Dantumadiel van "mei-inoar foarút".

Wij mogen rekenen op een groot aantal leden en vrijwilligers in Dantumadiel en hebben dan ook 5 van de 17 zetels in de gemeenteraad. Daarnaast hebben we korte lijntjes met onze mensen in de Provinciale Staten, de Tweede Kamer en het Europees Parlement. Lees meer over ons op de website. CDA Dantumadiel: mei-inoar foarút!

Nieuws

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.