Samen met mijn man en drie kinderen in de leeftijd van 14, 12 en 9 woon ik op het Bildt in

Nij Altoenae. Vanuit daar run ik ook mijn eigen bedrijf WIJbenga coaching en advies. Ik ondersteun profit en non-profit organisaties met het behalen van hun doelstellingen op het gebied van HRM. Daarnaast begeleid ik als Trajectbegeleider|Jobcoach deelnemers naar het vinden van een betaalde baan.

Zowel in mijn werk als in mijn privéleven houd ik van uitdagingen. Als ik al niet aan het klussen ben in- en rondom ons huis dan vind je me wel ergens aan de wandel of in onze tuin. Ik vind het belangrijk om sociaal maatschappelijk betrokken te zijn en op die manier iets voor de ander te kunnen betekenen. Een van de redenen waarom ik lid ben geworden van het CDA, nu in het bestuur zit en voorzitter ben van SchuldHulpMaatje Waadhoeke. Een stichting die mensen met (dreigende) schulden belangeloos en kosteloos helpt naar een schuldenvrij leven.

Het is ontzettend fijn om samen met Willyanne het secretariaat van CDA Waadhoeke te mogen runnen. Op deze manier kunnen we de taken goed verdelen en onze talenten inzetten, zodat u kunnen voorzien van up-to-date informatie.

Tel: 06-13695171

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.