08 april 2019

Algemene Ledenvergadering

Burgermeester Stapelkamp te gast bij CDA Aalten Dinxperlo

Sinds december 2017 is hij burgemeester van de gemeente Aalten. In iets meer dan een jaar heeft hij een raadswisseling meegemaakt en stond hij aan de wieg van het raadsprogramma, een bestuurlijk akkoord dat de gemeente voorheen niet kende. Inmiddels is hij goed ingeburgerd, maar zijn nieuwsgierigheid naar wat er leeft onder de inwoners van de gemeente is permanent.

Nadere kennismaking

Burgemeester Stapelkamp gaat graag in gesprek met zijn burgers. Hij is daarom te gast bij de jaarvergadering van het CDA Aalten Dinxperlo. De bijeenkomst vindt plaats op 8 april om 20.00 uur bij Het Vorster, aan de Lage Heurnseweg 30 in De Heurne. Hij stelt zich aan u voor en vertelt kort hoe hij de gemeente Aalten beleeft.

Paneldiscussie met politieke kopstukken

Hans Martijn Ostendorp (voorzitter van de Graafschap en oud-burgemeester) leidt vervolgens een paneldiscussie. Naast burgemeester Stapelkamp zullen onder andere ook wethouder Hans te Lindert, fractievoorzitter Raimond Smit en een vertegenwoordiger van in politiek geïnteresseerde jongeren aan het panel deelnemen. De discussie richt zich vooral op de toekomst van de gemeente. Thema’s zijn onder meer het betrekken van jongeren bij de politiek, bestuurlijke vernieuwing en duurzaamheid. Daarbij wordt ook de interactie met de zaal gezocht. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan alle panelleden.

Iedereen welkom!

Heeft u belangstelling voor deze avond met politieke kopstukken? Dan bent u van harte welkom. Het betreft een openbare vergadering. Na de pauze worden het jaarverslag en de jaarrekening behandeld.

 

Heeft u vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met:

Yolanda Winkelhorst, 06-51296128

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.