Hans van Gerrevink

Fractievertegenwoordiger

Een nieuw gezicht

Hans is sinds medio 2021 betrokken bij het CDA Apeldoorn. In 2022 kwam hij als hoogste nieuwe binnenkomer op de kandidatenlijst van het CDA Apeldoorn binnen op plek 4. Omdat tijdens deze verkiezingen 2 zetels werden behaald door het CDA Apeldoorn, is hij als fractievertegenwoordiger lid van de CDA Apeldoorn fractie. In de politiek richt Hans zich op duurzaamheid. Als klimaatburgemeester in Apeldoorn probeerde hij het afgelopen jaar mensen te inspireren op het gebied van energiebesparing. Hans woont in Osseveld en is een geboren en getogen Apeldoorner.

Binnen de gemeente zijn de belangrijke dossiers waarin Hans zich met hart en ziel inzet verbonden aan thema's als veiligheid en energie. Daarnaast is hij woordvoerder op het gebied van Sport, Cultuur en Erfgoed en Mobiliteit. Op dit moment maakt Hans zich hard voor een nieuwe regeling voor sport- en cultuurverenigingen in het kader van huisvesting. Daarnaast is hij in gesprek met betrokkenen om een smart energy hub te realiseren in Apeldoorn.

Hans is meerdere keren per week zichtbaar op social media en heeft ook een eigen website. Neem gerust een kijkje op www.hansvangerrevink.nl

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.