30 januari 2019

Arnhemse Bertine kandidaat Provincie

Mijn naam is Bertine van Hooff-Nusselder, 47 jaar, getrouwd met Alex van Hooff en moeder van 3 kinderen, Margot (16), Ilse (15) en Reinier (13).

Mijn hoofdfunctie is directeur Burgers’ Zoo. Ik werk hier sinds 1998. Samen met mijn man en meer dan 300 bevlogen en gepassioneerde medewerkers mogen wij dit bedrijf runnen. In 2013 bestond Burgers’ Zoo 100 jaar en werd Koninklijk.

Ik ben geboren en getogen in Gelderland in Driel (Overbetuwe) op een melkveehouderijbedrijf. Vanaf 2003 lid van het CDA en vanaf 2013 lid van de CDA businessclub.

Sinds 2014 zet ik mij graag in als toezichthouder in het maatschappelijk en culturele domein. Dit doe ik bij Moviera (aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling in de provincie Utrecht en Gelderland) en bij Introdans. Ook zit ik in het bestuur van Natuurcentrum Arnhem.

Graag word ik 20 maart a.s. gekozen als lid van de Provinciale Staten Gelderland voor het CDA.

Ik zie dit als een nieuwe ontwikkeling en uitdaging. Daarnaast wil ik mij inzetten voor het publiekelijk en maatschappelijk belang. Ook draag ik graag mijn inhoudelijk steentje bij en dan vooral met een CDA geluid.

CDA staat voor mij voor met elkaar in plaats van over elkaar.

Mocht ik worden gekozen, dan wil ik mij inzetten voor een leefbaar, duurzaam, veilig, ondernemend en bereikbaar Gelderland.

Gelderland is een prachtige provincie. Mensen wonen, werken en recreëren hier graag maar dat moet ook voor de toekomst zo blijven.

Vanuit mijn rol als ondernemer, wil ik mij tevens inzetten voor de ondernemers in Gelderland. Het is belangrijk om open te staan voor innovatieve en duurzame ideeën van ondernemers.

Bertine staat op plek 5 op de kandidatenlijst van het CDA voor de Provinciale Staten verkiezingen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.