Klaartje van Dillen

Fractievoorzitter

Klaartje van Dillen - Koorn (c) foto Rens Plaschek

Klaartje is sinds 2014 raadslid, hiervoor was zij vanaf 2012 commissielid.
Zij is actief op de emotioneel heftige zaken als armoede, crisisopvang en bezuinigingen op de maatschappelijke regelingen.

Persoonlijk

Ik voel me thuis in Arnhem omdat het een stad is, qua veelzijdigheid en aanbod, maar tegelijk voelt als "klein en nabij". Toen ik vanuit het westen naar Arnhem verhuisde, vond ik het een verademing dat je nog een praatje kunt maken bij de slijter of supermarkt. Het voelt nabij, kleinschalig en gezellig, maar Arnhem biedt je de faciliteiten van een grote stad.

Ik woon sinds januari in de wijk Paasberg en moet daar nog even aarden, maar wat is het ook hier prachtig met al dat groen en wat een hartelijke mensen wonen er in deze wijk! Wel ga ik Elderveld missen, daar heb ik de afgelopen jaren mogen wonen - ook daar kon ik enorm genieten van het groen en de veelzijdigheid van de wijk. 

In Arnhem ben ik trots op de mooie scholen die we rijk zijn, de sportverenigingen die kunnen draaien door onze vele vrijwilligers, onze mantelzorgers en iedereen die iets voor een ander doet. Dat vind ik zo bijzonder! Verder kan ik heel trots zijn als ik een concert bijwoon in de Eusebius, een mooi doelpunt zie in het Geldredome, mountainbikes zie fietsen door de bossen of parken, een volle Rijnkade op een zomerse dag, de olifanten in onze Koninklijke Burgers Zoo of een plotselinge zonsondergang zie als ik over de brug fiets.

Werk: Ik ben Hoofd HRM voor DeBasisFluvius, een organisatie voor primair onderwijs in Arnhem. Mijn hart klopt dus ook stevig voor beter onderwijs in onze stad

Mijn hobby's zijn: Genieten van mijn mijn grote én mijn kleine man, een goed glas wijn en een mooi bord met eten. Dat bereid ik dan ook graag: je vindt me vaak in de keuken als ik kook voor onze vrienden, familie of kennissen! Daarnaast vindt je me zeker één keer per week in de sportschool, ben ik fervent fietser en lezen en bezoek ik meermaals per maand de dierentuin met onze kleine. Daar tref je me veel in de weekenden!

Privé situatie: Gelukkig getrouw en blij met mijn Frans. Sinds november 2016 de trotse moeder van onze zoon Rein. Verder trouwe verzorger van onze twee poezen.

CONTACT GEGEVENS


T: 06-48274361
E: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.