Zoeken

Brummen

Naar CDA.nl

Brummen

Standpunten

Uw Welzijn, Onze Zorg

Per 1 januari 2015 stoot het Rijk taken af naar de gemeente  op het terreinvan werk, inkomen en zorg. Meer taken, maar onvoldoende geld van het Rijk.! Wat wil het CDA?:

1     Een sociale gemeente. Er op letten dat er een soepele overgang van taken van het Rijk naar de gemeente plaats vindt. We willen behouden wat goed is. De tijd dringt! Het CDA zal het niveau van de inkomensvoorzieningen en het. . .

Bekijk overzicht

Lees meer

Interview met Sybrand Buma

Blijf op de hoogte

CDA opent meldpunt mantelzorg.

Mantelzorger ben je met je hart. Iemand waar je van houdt, wordt ziek. En vanzelfsprekend ga je voor deze persoon zorgen. Mantelzorgers zijn daarom heel waardevol voor degene die zorg krijgt, maar ook voor de samenleving. Mantelzorgers verdienen waardering, hulp en ondersteuning.

Lees meer

Volg ons via Social Media

Uitgelicht

21/10/2015Stopper. Het gaat de goede kant op

De gemeentebegroting 2016-2019 Het gaat de goede kant op! Beloofd is beloofd! Het college van CDA, PvdA en Lokaal Belang heeft woord gehouden, de ‘schop is in de grond’, zoals te zien is op de foto. Keihard wordt er gewerkt...

Lees meer

Lees meer

Doe mee!

Samenleven doe je niet alleen.

Het CDA streeft naar een maatschappij waarin ieder zich kan ontplooien, ontwikkelen, een relatie kan aangaan en verantwoordelijkheid kan nemen voor zichzelf en de medeburger. Werk is daarbij belangrijk.

 

 

Bekijk hier de Video-clips

   CDA Brummen

Zoek CDA in de buurt

Terug naar boven

Copyright © 2016 CDA