12 maart 2022

CDA Hattem plant boom bij Het Baken!

Afgelopen vrijdag 11 maart heeft het CDA Hattem onder een stralende zon een mooie boom geplant bij “De Hoenwaard”, de zorglocatie van het Baken. De boom werd geplant ter gelegenheid van het nieuwe gebouw bij de Hof van Blom. De boom, een mooie sierappel, werd gesponsord door Hoveniersbedrijf Van den Berg.

Lijsttrekker Martijn Hospers mocht het zware werk doen. ‘’Met een kleine schep in de droge grond en op witte schoenen(!) was dit een mooie klus!’’ CDA-leden Thea van der Werf en Wout Oosterbroek ondersteunden bij het planten van de boom. Dit alles onder aanmoediging van bewoners van de Hof van Blom. Zij gaven ook tips en zijn blij dat het uitzicht voor hen weer een beetje mooier is geworden. De boom heeft een prachtige pek voor locatie ‘’De Hoenwaard’’ gekregen. Thea van der Werf: ‘’En nu maar hopen dat de boom veel bloesem en vrucht mag gaan dragen!’’

Herman van Huffelen van Het Baken woonde de boomplanting bij en was blij met het gebaar van het CDA Hattem. Na de boomplanting praatte het gezelschap na in het nieuwe gebouw. De heer Van Huffelen wist daarbij veel te vertellen over de bouw en mogelijkheden die de zorginstelling biedt. Het CDA Hattem is blij met deze zorglocatie, waar passende zorg kan worden geboden aan Hattemers die dat nodig hebben.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.