Henberto Remmerts

Lid PR groep

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk bij Tauw, een advies- en ingenieursbureau als businessleader en consultant. Mijn vakgebied is Contract- en risicomanagement waarmee we (met name) overheden helpen om projecten in te kopen en aan te besteden. Denk daarbij aan (vaar)wegen, bruggen, kades, bodemsaneringen, waterbouw, ect.

Waarom ben je CDA’er?
Een brede volkspartij gebaseerd op het Christelijke mensbeeld en niemand uitsluit. Een partij die gaat voor verbinding, inhoud belangrijk vind, iedereen volop kansen bied en zwakken beschermt.

Wat is jouw rol bij CDA Hattem? (taken en portefeuille)
Ik mag voorzitter zijn van de CDA-afdeling.

Wat is jouw favoriete CDA kernwaarde?
Rentmeesterschap, mens en milieu zijn van onschatbare waarde en schade hieraan kan niet hersteld worden. Voorkomen en vroegtijdig maatregelen durfen te nemen zijn hierbij van levensbelang voor ons en de toekomstige generaties.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Naast voorzitter van CDA-Hattem, ben ik ook voorzitter van Scouting Trijsberg in Hattem. Wekelijks ga ik graag naar yoga en van wandelen kan ik echt genieten. Een borrel bij het kampvuur, de eetclub met een aantal vrienden en vakanties maakt voor mij het leven compleet. 

Wat is volgens jou de mooiste plek in Hattem?
Het middeleeuwse centrum met een schat aan geschiedenis, het bos waar ik mijn jeugd als scout veel tijd heb doorgebracht.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.