Klasien Leegsma

Secretaris

Wat doe je in het dagelijks leven?
Na jarenlang actief te zijn geweest als bestuurssecretaresse bij een gemeente, run ik sinds een aantal jaren mijn eigen b&b accommodatie.

Waarom ben je CDA’er?
Min of meer toevallig ben ik als secretaris in het bestuur beland en omdat ik me hier wel thuis voel, ben ik CDA lid geworden.

Wat is jouw rol bij CDA Hattem? (taken en portefeuille)
Secretaris in het bestuur van het CDA Hattem met o.a. als taken: het in overleg met de voorzitter organiseren en agenderen en notuleren van ca. 8x per jaar een bestuursvergadering en 2x per jaar een ALV, vervaardigen  jaarverslag bestuur, bijhouden ledenlijst,  contact onderhouden met en informeren van de leden, organiseren en administreren en indienen van de kandidatenlijst bij de gemeenteraadsverkiezingen, mede organisator campagne activiteiten, contact onderhouden met het CDA landelijk Partijbureau.

Wat is jouw favoriete CDA kernwaarde?
Zorg voor natuur & landschap en maatschappelijke initiatieven voor de samenleving.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ook actief als secretaris in het bestuur van de Imkervereniging Wezep-Hattem-Oldebroek, actief in de Zwerfafvalbrigade Hattem, tuinieren, muziek beoefenen & luisteren.

Wat is volgens jou de mooiste plek in Hattem?
Hier waar ik woon aan de Geldersedijk richting Zalk met prachtige vergezichten over de IJssel en de aangrenzende Vreugderijkerwaard.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.