05 februari 2022

Verkiezingsprogramma overhandigd

Dick van de Streek voorzitter van het CDA Heerde-Wapenveld heeft woensdag 2 februari jl. het verkiezingsprogramma overhandigd en daarmee symbolisch het startsein gegeven voor de campagneperiode van het CDA. Het verkiezingsprogramma werd overhandigd aan het jongste huidige raadslid Ruud de Gooijer in het bijzijn van lijsttrekker en (huidige) wethouder Stephan Nienhuis.

Eind januari hebben de leden van het CDA dit verkiezingsprogramma tijdens de ledenvergadering unaniem aangenomen. Stephan Nienhuis: ‘ik ben trots op het resultaat en de ambitie die dit programma uitstraalt. In de afgelopen periode hebben we als CDA samen met de coalitie mooie resultaten behaald die ook tastbaar en zichtbaar zijn voor onze inwoners. Daarop voortbordurend is er een herkenbaar programma gevormd met heldere ideeën over hoe we onze woon-en leefomgeving de komende jaren nog verder kunnen verbeteren’.

Één van de speerpunten in het programma is het vergroenen en verduurzamen van de schoolpleinen en speeltuintjes in de wijk. Ruud de Gooijer geeft aan: ’we hebben dit plein vol bakstenen en beton bewust gekozen voor de overhandiging van ons verkiezingsprogramma. Dit zien wij als CDA graag anders voor onze kinderen. Meer groen en natuurlijke speelvoorzieningen voor kinderen. Daar wil ik me graag voor gaan inzetten de komende 4 jaren’. 

link naar verkiezingsprogramma

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.