10 maart 2018

Dennis van Loon, lijst 1, nr 10

Type mens: Ondernemend, sociaal en een doorzetter

Ervaring: Ervaring in het onderwijs en in bestuursfuncties

Lijfspreuk: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

 

Beste inwoners,

 

Op 21 maart 2018 zullen er in de gemeente Oost Gelre gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden. Ik heb besloten mij verkiesbaar te stellen voor het CDA Oost Gelre.

 

Ik ben 28 jaar, woon samen met mijn vriendin in Mariënvelde en in mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als docent techniek aan het Marianum in Lichtenvoorde.

 

Daarnaast ben ik algemeen bestuurslid van de MCM in Mariënvelde en mag ik samen met een aantal andere bestuursleden en vele enthousiaste vrijwilligers het jaarlijks spektakelweekend in Mariënvelde organiseren. Daarvoor ben ik actief geweest bij stichting Geen Gedoe (jeugdvereniging) en bij de BMV (brede maatschappelijke voorziening) in Mariënvelde.

 

Mijn speerpunten voor Oost Gelre en Mariënvelde zijn:

 

1. Bouwen naar behoefte

Bouwen daar waar het kan, verbouwen daar waar het kan. Snel en accuraat handelen, je hoeft niet weg wanneer je in Oost Gelre wilt (blijven) wonen, dan moet dat ook kunnen. Heb je zelf ideeën, dan moet daar wat mee gedaan worden, er is veel mogelijk, samen bouwen we verder.

 

2. Burgerparticipatie, vrijwilligers en vrijwilligerswerk

Misschien wel heel erg vanzelfsprekend binnen Mariënvelde en Oost Gelre, denk aan de BMV of het dorpsplein Mariënvelde. Maar de burgerinitiatieven moeten ook vanzelfsprekend blijven, eigen initiatieven moeten gewaardeerd worden en blijven.

 

3. Duurzaamheid

Energieneutraal  wordt een HOT item in de toekomst, 2030 energieneutraal! Er zijn al vele mooie initiatieven in Oost Gelre en dat moet gestimuleerd worden, voordat we dadelijk achter de feiten aan moeten lopen, samen bouwen we verder aan een duurzaam Oost Gelre.

 

  

Ik wil graag voor u aan het werk! Samen bouwen we verder! Stem daarom 21 maart 2018 op:

Dennis van Loon, Lijst 1, nr. 10

 

Met vriendelijke groet,

             

Dennis van Loon

De Vierhoek 25

7263 SM MARIENVELDE

dennisloon@me.com            www.CDAOostGelre.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.