06 juni 2023

Vragen, opmerking of gewoon nieuwsgierig? Kom naar de CDA-fractie vergadering.

Op 13 juni vergaderd de CDA-fractie in de BMV in Mariënvelde. U kunt daarbij aansluiten. Als u vragen of zorgen heeft over zaken die spelen in Mariënvelde zoals het onderwijs, woningbouw of hernieuwbare energieopwekking, is dit het moment om ze te uiten. 

Maar u bent natuurlijk ook welkom met andere vragen of opmerkingen. Of wilt u gewoon eens zien wat een politieke fractie nu doet, wees welkom. Raadsleden van het CDA Oost Gelre vergaderen 2x per maand op dinsdagavond in het stadhuis van Groenlo. In deze vergaderingen komen de agenda’s aan de orde van de raadscommissie, raadvergaderingen en actuele onderwerpen. Deze commissie en raadsvergaderingen zijn op de andere dinsdagavonden ook in het stadhuis in Groenlo. Deze vergaderingen zijn altijd openbaar en beginnen om 19.30. De vergaderingen van de fracties zijn normaal gesproken niet openbaar. Al bent u altijd welkom om iets aan te kaarten. Door met de fractie op een andere locatie te vergaderen hopen we dit iets laagdrempeliger toegankelijk te maken. 

Daarnaast willen we doormiddel van de fractie op locatie de mensen in alle buurten en kernen de kans te geven om bij de fractie aan te schuiven en iedereen de gelegenheid te geven om vooraf aan de vergadering zijn of haar persoonlijke of plaatselijke dilemma's met ons te delen. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het lang niet voor iedereen duidelijk is wat, waar en waarom er zoveel vergaderd moet worden. Dit hopen we zo ook iets duidelijker te maken.  

U bent dus van harte uitgenodigd op:

DINSDAG 13 JUNI, 20:00 uur in de BMV Mariënvelde.

De fractievergadering bestaat uit 2 delen, het openbare gedeelte begint 20:00 uur en aansluitend uiterlijk 21.00 uur het besloten gedeelte.  

U KUNT ONS BEREIKEN  VIA DE MAIL [email protected] 

Iedereen is welkom, dus niet alleen CDA leden!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.