Theo Timmermans

Raadslid

Mijn naam is Theo Timmermans, 59 jaar oud,  geboren en getogen in Twello. Na een uitstap van 7 jaren naar Den Haag woon ik inmiddels al weer 29  jaren in Twello. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters waarvan er nog 1 studeert en de ander inmiddels na haar studie aan het werk is. Allebei zijn ze al uit huis.

In mijn dagelijks leven ben ik strategisch adviseur bij een overheidsinstelling. In mijn vrije tijd beoefenen ik de voetbalsport bij een vereniging, waar ik ook diverse bestuursfunctie heb bekleed. Daarnaast ga ik graag er op uit in de mooie groene omgeving van de gemeente Voorst, met mijn vrouw op de gewone fiets of met een aantal vrienden op de racefiets.

In ons gezin wordt veel over duurzaamheid gesproken, het onderwerp heeft onze bijzondere interesse.  

Dan is ook de link met CDA gemaakt, want de CDA staat voor goed rentmeesterschap. Dat sprak mij wel erg aan, want na mijn generatie komen er nog vele generaties die willen genieten van de mooie aarde zoals die er nu is. 

Na wat gesprekken met Jürgen Wolff van Wülfing en Jaap Borst en het doorlezen van de CDA-Voorst-site heb ik de keuze gemaakt om fractie-ondersteuner te worden van het CDA. Samen met de andere leden van het CDA-Voorst zal ik proberen in de gemeente Voorst (de groenste gemeente van Europa) het rentmeesterschap invulling te geven. Zo blijft de gemeente Voorst  prettig om in te  leven, wonen en te werken voor de burgers. 

Theo Timmermans

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.