In de nieuwe editie van het Appelterns dorpsblad Sermoentje heeft onze nummer twee, fractievolger Vince van Ooijen, een brief geschreven aan zijn dorpsgenoten.

Beste dorpsgenoten,

Met veel enthousiasme sta ik namens CDA West Maas en Waal op plek twee voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Ik stel mij bij deze verkiesbaar voor een plek in de gemeenteraad. Samen met lijsttrekker Frans van Gelder en de andere kandidaten zien wij vol energie en enthousiasme de komende campagne tegemoet. Wij hopen met een combinatie van jong en oud samen in de raad te komen. De afgelopen twee jaar heb ik mij als fractievolger ingezet voor ons dorp en onze gemeente. Ik merk dat ik het raadswerk erg leuk vindt, wat mij extra motiveert om voor een raadszetel te gaan tijdens de verkiezingen. Ook zie ik dat de gemeenteraad toe is aan verjonging. Ik ben verreweg het jongste lid van de raad en ik hoop meer jongeren te kunnen motiveren om mee te denken over de toekomst van onze gemeente.

Maar bovenal stel ik mij verkiesbaar, omdat ik een bijdrage wil leveren aan een nog mooier Appeltern en een nog mooiere gemeente. Naast mijn bestuurstaken bij het Dorpsplatform Mooi Appeltern en Kom naar de Kern in Appeltern wil ik óók in de gemeenteraad Appeltern vertegenwoordigen. Voor het CDA staat elk dorp op één, óók Appeltern!  Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een keer in gesprek gaan met mij? Dan kunt u mij bereiken via het mailadres [email protected]. Ik ga mijn uiterste best doen om uw vertrouwen te winnen, zodat ik na de verkiezingen in de gemeenteraad mag plaatsnemen. Een échte, jonge Appelterner in de raad: ik ga ervoor!

Met vriendelijke groet,
Vince van Ooijen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.