Op woensdag 17 november is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld. Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben de leden unaniem ingestemd met de kandidatenlijst. Dat betekent dat Frans van Gelder voor de derde keer op rij lijsttrekker is. De ALV zou eigenlijk in D’n Hoender plaatsvinden, maar vanwege de coronamaatregelen heeft deze plaatsgevonden via Zoom. Daarnaast hebben de leden input geleverd op het verkiezingsprogramma en de campagne.  

“Ik ben blij dat de leden opnieuw vertrouwen in mij hebben om de lijst te trekken. Ik zie een enthousiaste groep mensen die zich volop inzetten voor de partij. Ondanks dat de ALV nu online is, geeft mij dit toch veel energie voor de campagne”, aldus lijsttrekker Frans van Gelder 

Het bestuur is trots op deze 20 kandidaten, waarmee we een diverse club met vertegenwoordiging breed verspreid over West Maas en Waal hebben.

Reactie voorzitter Wim Jagtenberg: We zijn verheugd dat Frans opnieuw de lijst wil trekken. Zijn kennis en ervaring zijn onmisbaar voor onze partij én onze gemeente. In onze top tien staan vier jongeren. Dat laat zien dat onze partij springlevend is! We gaan met veel vertrouwen richting de verkiezingen, waar we alles aan gaan doen om twee zetels behalen.

Het bestuur CDA West Maas en Waal,
21 November 2021

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.