Engelina van Steenbrugge-Spiering

Bestuurslid

Engelina is geboren en getogen in Gameren, getrouwd met Hans en samen hebben we 3 zoons, Jeroen, Christian en Patrick. Inmiddels hebben we ook al 2 lieve schoondochters mogen verwelkomen.

In 2019 heb ik afscheid genomen van Provinciale Staten. Daarmee is een einde gekomen aan ruim 17 jaar politiek actief zijn als raadslid, waterschapbestuurder en provinciaal statenlid.
Enige tijd geleden ben ik gevraagd om de vacature van bestuurslid voor CDA Zaltbommel te vervullen. Deze taak neem ik graag op me en zal mij met enthousiasme werpen op de bestuurstaken.

In het dagelijks leven ben ik directiesecretaresse op detacheringsbasis. Momenteel ben ik werkzaam bij Koninklijke Kentalis. In deze hectische tijd vraagt dit veel inzet, werkuren en flexibiliteit om de managers zorg te ondersteunen door veel taken uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op de mensen die zorg nodig hebben.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, wandelen met de hond, in de tuin werken, verzorgen van mijn schapen of gewoon ff op de bank met een kruiswoordpuzzel of een handwerkje.  

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.