19 november 2021

Anouk Huijs kandidaat lijsttrekker voor CDA

De kandidatencommissie van CDA Reuver-Beesel-Offenbeek draagt met veel vertrouwen Anouk Huijs voor als kandidaat-lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. 

Anouk heeft de afgelopen acht jaren ervaring opgedaan als commissielid en raadslid. Zo heeft ze meegebouwd aan een krachtige en diverse fractie met een groot bereik. Anouk is een politica die zich kenmerkt door haar verfrissende en innovatieve blik op de gemeentepolitiek. Mede dankzij haar verbindende kwaliteiten is zij in staat om zowel binnen als buiten de gemeente het CDA geluid van de gemeente Beesel te laten horen.

In het dagelijks leven is Anouk op dit moment werkzaam als teamleider op basisschool Bösdael in Reuver. Zowel op professioneel vlak, als in haar werk in de gemeenteraad heeft Anouk de afgelopen jaren veel stappen gemaakt. Daarin is de stap naar het lijsttrekkerschap, als aanvoerder van het CDA in de gemeente Beesel, een passende volgende stap.

Anouk zal, na drie succesvolle verkiezingen, het lijsttrekkerschap van Bram Jacobs overnemen. Huidig CDA-wethouder Bram Jacobs, is bij de komende verkiezingen als lijstduwer onderdeel van het CDA-team dat gaat voor een sterk CDA in het gemeentebestuur van Beesel. 

De lokale afdeling Beesel-Reuver-Offenbeek is verheugd dat het CDA er wederom in slaagt om jonge talentvolle mensen in positie te brengen. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een vitale afdeling te blijven, in gesprek met verenigingen in de gemeenschap, overleg met ondernemers, zichtbaar in buurten en met mensen die betrokken zijn bij de gemeenschap. Met volop ruimte om nieuwe mensen in positie te brengen om een bijdrage te leveren in de gemeenteraad. Daarbij kenmerken we ons door een eerlijk, krachtig CDA geluid, waarmee we Beesel lokaal, provinciaal en nationaal op de kaart blijven zetten.

Met Anouk als lijsttrekker, gevolgd door een gevarieerde lijst van daadkrachtige, betrokken en actieve leden, kan het CDA met veel energie de campagne in. Er is echt iets om te kiezen op 16 maart, wij gaan in elk geval voor een nog mooiere en zelfstandige gemeente Beesel, waarin we met elkaar een gouden toekomst in gaan! 

Op 18 december, tijdens de Algemene Ledenvergadering, stemmen de leden over de voordracht. Anouk zal dan alle leden meenemen in haar drijfveren en motivaties voor het kandidaatschap. Wil jij daar ook bij aanwezig zijn, neem dan contact op met het CDA Beesel-Reuver-Offenbeek. 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie neem contact op met

Jos Heldens (0622371233) of

Anouk Huijs (0625588292)

 

Bron foto: Pirke Bergsma

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.