Bedrijfs excursie A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV

CDA Najaarsactiviteit 15 oktober AZ Barbecue & Gourmet

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service vindt zijn oorsprong in 1986 een uit de hand gelopen hobby van oprichter en huidige eigenaar Jack Willems. 

De sterke wil van Jack om de grootte van zijn eigen biefstukje te kunnen bepalen, deed hem besluiten na zijn middelbare school het slagers-vakonderwijs te gaan volgen.

De handelsman in hem klopte aan de deur en leerde hem dat een combinatie van zijn vaardigheden als slager, samen met zijn handelsgeest en een grote dosis creativiteit en durf, de wereld een stuk groter kon maken. Anno 2015 is AZ BBQ een zeer succesvol bedrijf in Horst aan de Maas met duizenden klanten in Nederland en Belgie. Jack Willems geeft ons als CDA leden graag een uniek kijkje achter de schermen over de geschiedenis/inkoop/logistiek/ en klanten van zijn bedrijf

Het programma staat voor Donderdag 15 oktober:

We ontvangen graag iedereen uiterlijk om 17.30 bij AZ BBQ. Hierna krijgen we uitleg en een rondleiding door het bedrijf. Aansluitend zal er gezorgd worden voor een lekker BBQ hapje en drankje. We zullen de avond rond 20.15 uur afsluiten

Adres: . Kronenbergweg 11, 5976 NV Kronenberg

We vragen een eigen bijdrage van 5 euro pp voor deze activiteit. Dit wordt ter plaatse door onze penningmeester afgehandeld.

We ontvangen graag jullie aanmelding voor 5 oktober !  Aanmelden kan via postmaster@cdahorstaandemaas.nl

We hopen op een grote opkomst !

Bestuur CDA Horst aan de Maas

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.