26 maart 2018

CDA bedankt kiezers voor enorme aantal stemmen

Hartelijk dank aan iedereen die een stem heeft uitgebracht op één van onze kandidaten van onze ElfDorpenlijst. Dankzij uw steun werd woensdag 21 maart een fantastische dag voor CDA Peel en Maas,met een ontzettend mooie verkiezingsuitslag. Met maar liefst 34 procent van alle stemmen blijven we niet alleen de grootste partij van Peel en Maas, maar groeien we door van 9 naar 10 raadszetels.

Het voelt als een beloning voor de constructieve en stabiele koers die we de afgelopen jaren hebbengevaren. Uit de grote hoeveelheid stemmen die op ons team zijn uitgebracht met daarbij nog het record aantal stemmen van 1654 ooit in Peel en Maas behaald op onze lijsttrekker Wim Hermans maakt ons dankbaar voor uw breed uitgesproken vertrouwen.

Het geeft bovendien enorm veel energie om ook de komende vier jaar aan het werk te gaan voor allemensen in Peel en Maas. We blijven uiteraard gewoon doorgaan met de werkbezoeken zoals we diede afgelopen vier jaar hebben gehouden en waarvan we veel hebben mogen leren. Met een zeergedreven team dat een mooie mix vormt van bestuurlijke ervaring, deskundigheid en jong enthousiasme. Samen gaan we aan de slag. Samen voor elkaar.

CDA Peel en Maas

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.