01 februari 2021

De rust bewaren

De rust bewaren

Na de dreiging van afgelopen week over mogelijke rellen is het gelukkig rustig gebleven in het centrum van Panningen en andere dorpen van onze gemeente. Ondanks het feit dat er een lockdown is, was het dinsdagavond druk in het centrum van Panningen. Er was veel verkeer aanwezig, enerzijds kijkers en anderzijds mensen die rondreden met een afwachtende houding of er wat zou gebeuren.

We kunnen erop vertrouwen dat er veel contact is geweest tussen de politie en onze burgermeester, deze heeft dan ook een noodverordening afgekondigd voor heel Peel en Maas. De opruiende berichten waren met veel inwoners, ondernemers, politie en burgemeester gedeeld. Dat heeft vast en zeker ook geholpen de mogelijke problemen in beeld te krijgen. Peel en Maas, samen voor elkaar!

Er waren deze bewuste avond veel ondernemers, omwonenden en familie in het centrum van Panningen om hun dierbaren te ondersteunen en gerust te stellen. Dat geeft een goed gevoel van samenhorigheid.

Onze complimenten gaan uit naar de politie, onze burgermeester en iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd de geest in Peel en Maas in de fles te houden. Met vertrouwen in elkaar is de rust bewaard gebleven. Hou het hoofd koel.

Fractie CDA Peel en Maas

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.