06 november 2021

Samen en verbinden

Mijn naam is Natasja Vaasen (46) en ik woon en leef met mijn gezin in Maasbree. Op dit moment ben ik werkzaam voor de gemeente Gennep als leidinggevende van het Sociaal Domein. Tevens ben ik Regionaal Projectleider Noord-Limburg Toegang Sociaal Domein. Mijn volwassenleven lang ben ik actief in de gemeenschap van Maasbree. Vrijwilligerswerk en het verenigingsleven steun ik door mij in te zetten als vrijwilliger. Ik heb diverse bestuurlijke functies uitgevoerd bij onder andere J.C. Mafcentrum, KVW Maasbree en Voedselbank Peel en Maas. Ook ben ik altijd toegankelijk voor burgers en verenigingen die vastlopen. 

Politiek ben ik altijd in geïnteresseerd geweest. Mijn werkzaamheden professioneel en vrijwillig zijn hiermee verbonden. Ik interesseer mij voor maatschappelijke vraagstukken en met name wat die betekenen voor de lokale gemeenschappen. Na verschillende gesprekken met het CDA zie ik dit als een kans om mij in te gaan zetten voor de gemeenschap van Peel en Maas. Vandaar ik nu burgerraadslid ben geworden. Nu kan ik mijn politieke interesse combineren met de maatschappelijke vraagstukken en de burgers van Peel en Maas verder helpen. 

Het CDA staat voor “Samen” en “Verbinden”. Mijn levensopvatting, mijn normen en waarden, sluiten naadloos aan. Samen, verbinden, solidariteit en wederkerigheid zijn nodig om inwoners en het verenigingsleven te ontwikkelen en toekomstbestendig te maken en te houden. Ik geloof in samen de handschoen oppakken en door verbindingen stevigheid en duurzaamheid te organiseren.

Natasja Vaasen, burgerraadslid

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.