18 november 2020

Samen komen we door deze tijd

Samen komen we door deze tijd

27 oktober is de CDA-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen bekend gemaakt. Ik ben trots dat de partij mij plek 15 heeft toevertrouwd. Er is een mooi team samengesteld vanuit alle regio’s waarbij ik als tweede Limburger op de lijst sta. 

Het is een voorrecht om vanuit Peel en Maas volksvertegenwoordiger te mogen zijn. Het heeft mij dan ook goed gedaan dat er zoveel mensen, jong en oud, de afgelopen periode op bezoek zijn geweest in de Tweede Kamer en ik velen van jullie geregeld spreek. 

De afgelopen vier jaar heb ik mij ingezet voor bereikbaarheid, ondernemerschap, en werkgelegenheid. Ik denk altijd vanuit kansen voor de regio’s en probeer Den Haag dat ook meer te laten doen. Zodat dat er nu en in de toekomst in Limburg en andere regio’s een goede boterham kan worden blijven verdiend.

We gaan nu door een moeilijke tijd. Er is onzekerheid bij bedrijven, werknemers en over de gezondheid van mensen. Juist nu is het belangrijk dat we blijven omkijken naar elkaar. Vanuit Peel en Maas en Den Haag probeer ik dat ook te doen. Alleen samen komen we door deze tijd.

We hebben de afgelopen vier jaar veel voor de regio’s bereikt, maar het werk is nog niet af en de coronacrisis brengt ook veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Met Peel en Maas als thuisfront ga ik weer volop campagne voeren en hoop ik dat ik mij de komende vier jaar weer volledig voor jullie in kan zetten!

Mustafa Amhaouch, Tweede Kamerlid en kandidaat Tweede Kamerlid

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.