10 november 2021

Peter Mols beoogd lijsttrekker CDA Weert

Het afdelingsbestuur van het CDA Weert draagt Peter Mols voor als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Peter Mols (49) is woonachtig in Altweerterheide. Hij is vader van twee kinderen en in het dagelijks leven is hij werkzaam als verzekeringsadviseur. Hij is lid van de Weerter gemeenteraad sinds de verkiezingen van maart 2018. Per 1 november 2019 is hij voorzitter van de Weerter CDA-fractie.

Bestuursvoorzitter Guido Gigase is verheugd met de voordracht: “Peter is een CDA’er in hart en nieren en staat midden in de Weerter gemeenschap. Hij is zeer actief binnen het verenigingsleven en heeft tijdens de afgelopen periode laten zien dat hij de CDA-visie krachtig tot uitvoering kan brengen. Als de huidige tijd iets heeft aangetoond dan is het wel dat we niet alles kunnen overlaten aan de markt of aan de overheid. De kracht zit in onze samenleving en Peter is de aangewezen persoon om dat uit te dragen. Realistisch, betrokken en benaderbaar”.

De Algemene Ledenvergadering van het CDA Weert zal zich op 9 december uitspreken over de kandidaat-lijsttrekker. Tijdens deze vergadering zal ook de volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma worden bekrachtigd.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.