01 april 2022

Afscheid oude raad en installatie nieuwe raad na gemeenteraadsverkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen 2022 hebben het CDA in Alphen Chaam 3 zetels opgeleverd. Helaas betekende dat een zetel verlies maar toch zijn we trots op de campagne die we hebben gevoerd en hebben wij er alle vertrouwen in dat onze raadsleden de komende 4 jaar het vertrouwen van onze kiezers en inwoners waar zullen maken.

Binnen de fractie zijn er wel wat wisselingen. Gust Hendrickx neemt na 5 jaar afscheid als raadslid, Arjan van Dongen neemt na 4 jaar afscheid en onze voorzitter John Snoeijs neemt tevens afcheid als raadslid nadat hij tijdelijk in de raad heeft plaatsgenomen. Astrid Lanslots blijft plaats nemen in de fractie en deze wordt versterkt door Lammert Westra en Bjarne van den Wijngaart. Alle grotere kernen zijn in onze fractie vertegenwoordigd en met ons verkiezingsprogramma in de hand zullen wij het CDA Alphen Chaam de komende 4 jaar vertegenwoordigen.

11 april is in de Leeuwerik in Galder de achterbanvergadering voor de eerste raadsvergadering van de nieuwe raad op 21 april. Wij bedanken nogmaals al onze kiezers en nodigen iedereen graag uit om bijvoorbeeld tijdens de achterbanvergaderingen met ons mee te denken over de gemeentepolitiek in Alphen Chaam.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.